5 Mayıs 2016 Perşembe

Japonya'dan Gelen Kalemlerim (Zebra Sarasa, Pilot Juice)



Merhaba, 
İki hafta önce komşum işi nedeniyle sürekli Japonya'ya gittiğini ve bana istediğim bir şey varsa getirebileceğini söyledi. Ben heyecandan yerimde duramaz oldum. Zebra Sarasa'nın Snoopy serisiyle birlikte bir kaç kalem istedim. Sevgili Betül bana ters köşe yaptı ve beni daha çok mutlu edecek ürünler getirdi. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum . ^.^




Bu üç kalemin yazımı yukarıda göründüğü gibi ama belli olmasada simliler. Ben çok sevdim, kullanmaya kıyabilir miyim bilmiyorum.




Bunlar tamamıyla sürpriz oldu. En sevdiklerim de oldular aynı zamanda. Dikkatimi çeken bir özelliği 0.5 Zebra Sarasa gibi yazıyor olmaları. 




Hazır adı geçmişken 3 adet Zebra Sarasa snoopy geldi. Yazımı yukarıda görüldüğü gibi. Türkiyede 0.5  yedekleri olmadığı için ben 0.7 olanları bunların içine koyup kullanmaya devam ediyorum. Tek değilimdir umarım. :))




Snoopy ile devam edelim bir adet daha Zebra Prefill kalemim oldu. Bende 5'li olanı vardı. Bu 4'lü yedeklerini çıkardım çünkü henüz kullanmayı düşünmüyorum. 




Daha önce düz serisini kullandığım ve kokulu kalemlerinin olduğunu bilmediğim Pilot Juice kalemlerim oldu. Uç kalınlığı 0.7 ama kesinlikle Sarasalar gibi değil daha ince bir yapısı var. Paketi açtığım an harika kokularla karşılaştım.








1 yorum: