18 Nisan 2016 Pazartesi

Ozpack

Merhaba,
Kısa bir aradan sonra burdayım. Geçen hafta erken doğum günü hediyesi olarak kedime bir Ozpack almıştım. Uzun zamandır almak istiyordum ve doğum günü bahanesini kullandım. 
Bir çok mağaza ve internet sitesinde satılmaktaydı ama ben hızlı gönderim nedeniyle kendi sitesinden almak istedim. Ozpack'ım gelince de video çekip instagram hesabımdan paylaştım.
 Okula yada işe giderken okuduğum kitabı çantaya koyup çıkarmak zor geliyordu. Artık kalem, defter, telefon ne istersem koyabiliyor ve pratik bir şekilde kullanabiliyorum.




Paylaştığım videodan sonra anladım ki seveni çokmuş. Almak isteyen birçok kişi okul için kullanıp kullanamayacaklarını sordu. Benim kitaplarım büyük olmadığı için bir şey söyleyemedim. Daha sonra bir arkadaşımın kitaplarıyla kullanmayı denedim ve sonuç değişmedi ne kadar doldurursam doldurayım hiç sıkıntı yaşamadım. Lastiğini sıkı bir şekilde yapıştırınca 1 kitap yada 5 kitap hiç fark etmiyor. 
Harika desenleri bağımlılık yapabilir tablet hatta laptop koyabileceğiniz boyutları da bulunmakta. Erkek kullanıcılar da düşünülerek kullanabilecekleri renklerde üretim yapılmış. Ömür boyu tamir garantisi veren firma ürünlerine güvenmekte çok haklı. 
Ozpack kullanan var mı? 



2 yorum:

  1. Hayır hiç kullanmadım ama senin sayende göedüm ve bayıldım süper bişey ömeri bahane edip kendime alabilirim 😉☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman şimdiden güle güle kullanın. Harika bir seçim olacak. :))

      Sil